Bygga till, Byggatill, Bygga hus, Byggahus, Bygga, Badrum bygg, bygga till, bygga hus, bygg & badrum, bygga om, bygga fran, bygg firma  
Mail Hem
 Verksamhet Företaget Referenser Arbeta hos oss Leverantörer Kontakt
Nyproduktion Tillbyggnad Badrumsrenoveringar Tak&Fasad Mark&Gård Brf&Vindsvåningar Verkstad
bygga till bygga hus

Badrumsrenoveringar

Stockholms Byggbrigad AB har sysslat med badrumsrenoveringar/köksrenoveringar sedan år 2002. Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tapa kvalite. Inget badrum är för komplicerat för oss- din ide vårt standard!

Badrum och kök

Totalentrepenad

En av  våra starkaste sida är förmåga att driva totalentreprenad. Vid badrums renovering investerar man till sitt välbefinnade och bostaden. Vi arbetar tillsammans med dig och få fram en personlig och unik lösning för ditt framtida badrum, då kundens önskemål och krav är vår prioretering nummer ett. Vi förstår att det är svårt att välja entreprenör, när det finns så stor utbud. Om du väljer oss kan du vara säker på att vi levererar till hundra procent, med det högsta kvalitet och otrolig låga kostnader.

Nöjda kunder-vår styrka

Det  går att renovera badrum eller kök med kvalitet samtidigt som det är kostnadseffektivt och snabbt. Våra kunder kan bekräfta detta och dela sina utryck om slut resultaten i deras fantastiska nya badrum och kök. Kontakta oss gärna för att få kontakt med tidigare kunder.

Behörighet för våtutrymmen

Vi är behöriga att utföra tätskiktsarbeten enligt branschorganisationen BKR.

Kostnadsfri offert Vår målsättning och vårt ledmotiv är att erbjuda kundservice du uppskattar och bygga badrum du ska trivas i. Ring oss redan idag på  08-7606694 för att få en kostnadsfri offert på din badrumsrenovering/köksrenovering eller boka tid med en av våra arbetsledare.

För dig som är kundblir processen enkel.

Vi tar hand om koordenering när det gäller renoveringen av badrummet/köket och vi leder er genom hela byggprocessen.

Vårt  mål är att arbeta ständigt med bra service, ett bra uttfört arbete och till rimligt pris. Gedigen branscherfaranhet och vår unik hantverkstil är något du får med på köpet.

  • Entreprenad styrning
  • Badrumsdesigner/köksdesigner
  • Projektledare - ansvarar för leverans och entreprenads frågor
  • Arbetsledare - ansvarar för kvalite, tidsplaner och din kontakt i hela byggprocessen
  • Kvalificerade hantverkare
  • Egna elektriker och vvs-montörer

 

   
©2006 Stockholms Byggbrigad
Box 589, 101 31 Stockholm
Tel/ Fax: +46 (8) 7606694 E-post: info@sbb.nu
Powered by: IvanPE